Paraveterinair

 • Paraveterinair

  Paraveterinair 

  Het Paraveterinaire opleidingscentrum van het Wellantcollege Houten, dat nauw verbonden is met de innoverende dierenkliniek Wulven, streeft naast continue verbetering van de kwaliteit van de leerlingen Paraveterinair naar verdere groei en professionalisering van werknemers in het diergeneeskundige werkveld. Lees meer »

   

 • Cursus Anesthesiologie Gezelschapsdieren

  Cursus Anesthesiologie Gezelschapsdieren 

  Bent U Paraveterinair én wilt U zich meer verdiepen in de anesthesiologie van de gezelschapsdieren dan biedt deze cursus U de mogelijkheid. Het betreft een interactieve en zeer praktijkgerichte cursus onder de begeleiding van Drs. Nicole Reens, dierenarts en anesthesie-medewerkster humane anesthesie. Lees meer »

   

 • Cursus Beeldvormende technieken Gezelschapsdieren

  Cursus Beeldvormende technieken Gezelschapsdieren 

  Bent U Paraveterinair én wilt U zich meer verdiepen in de beeldvormende diagnostiek van de gezelschapsdieren dan biedt deze cursus U de mogelijkheid. Het betreft een interactieve en zeer praktijkgerichte cursus onder de begeleiding van Drs. Mariëtte Vink-Nooteboom, specialist veterinaire radiologie en werkzaam bij het Veterinair specialistisch centrum “De Wagenrenk”. Lees meer »

   

 • Cursus Gedrag

  Cursus Gedrag 

  Bent U Paraveterinair én wilt U zich meer verdiepen in het gedrag van de gezelschapsdieren dan biedt deze cursus U de mogelijkheid. Het betreft een interactieve en zeer praktijkgerichte cursus die U in de gelegenheid stelt om erkend Huisdier Gedragsadviseur te worden. Deze cursus vindt plaats onder de begeleiding van Tinley opleidingen: dé specialist in het organiseren van cursussen over het gedrag van dieren. Lees meer »

   

 • Cursus Tandheelkunde Gezelschapsdieren

  Cursus Tandheelkunde Gezelschapsdieren 

  Bent U Paraveterinair én wilt U zich meer verdiepen in de tandheelkunde van de gezelschapsdieren dan biedt deze cursus U de mogelijkheid. Het betreft een interactieve en zeer praktijkgerichte cursus onder de begeleiding van Drs. F. Knaake, specialist veterinaire tandheelkunde en werkzaam bij het Veterinair specialistisch centrum “De Wagenrenk”. Lees meer »

   

 • Cursus Paard

  Cursus Paard 

  Bent U Paraveterinair én wilt U zich meer verdiepen in de Paraveterinaire handelingen specifiek gericht op de gezondheidszorg van het paard dan biedt deze cursus U de mogelijkheid. Het betreft een interactieve en zeer praktijkgerichte cursus onder de enthousiaste begeleiding van Drs. Saskia Homburg in samenwerking met de Faculteit Diergeneeskunde afdeling Paard. Lees meer »