Paraveterinair

 • Paraveterinair

  Paraveterinair 

  Het Paraveterinaire opleidingscentrum van het Wellantcollege Houten, dat nauw verbonden is met de innoverende dierenkliniek Wulven, streeft naast continue verbetering van de kwaliteit van de leerlingen Paraveterinair naar verdere groei en professionalisering van werknemers in het diergeneeskundige werkveld. Lees meer »

   

 • Cursus Gedrag

  Cursus Gedrag 

  Bent U Paraveterinair én wilt U zich meer verdiepen in het gedrag van de gezelschapsdieren dan biedt deze cursus U de mogelijkheid. Het betreft een interactieve en zeer praktijkgerichte cursus die U in de gelegenheid stelt om erkend Huisdier Gedragsadviseur te worden. Deze cursus vindt plaats onder de begeleiding van Tinley opleidingen: dé specialist in het organiseren van cursussen over het gedrag van dieren. Lees meer »

   

 • Cursus Paard

  Cursus Paard 

  Bent U Paraveterinair én wilt U zich meer verdiepen in de Paraveterinaire handelingen specifiek gericht op de gezondheidszorg van het paard dan biedt deze cursus U de mogelijkheid. Het betreft een interactieve en zeer praktijkgerichte cursus onder de enthousiaste begeleiding van Drs. Saskia Homburg in samenwerking met de Faculteit Diergeneeskunde afdeling Paard. Lees meer »