Ninja Ruitenbeek Wellant mbo Uitblinker 2017!

16 juni 2017 02:17

Print

 

Bij Wellantcollege loopt veel talent rond. Elk jaar wordt de Wellant mbo Uitblinker verkozen. Uitblinkers onderscheiden zich o.a. op het gebied van vakmanschap, mentaliteit en ambitie.

Dit jaar waren er twee studenten genomineerd:

  • Nigel Dooren, tweedejaars student Dierverzorging niveau 3. 
  • Ninja Ruitenbeek, derdejaars studente Bloem & Design niveau 4.
De genomineerden zijn door een zeer kundige 3-koppige jury op verschillende aspecten beoordeeld. Daarnaast hebben er 155 mensen online gestemd. 
Na een spannende strijd is Ninja Ruitenbeek verkozen tot de Wellant mbo Uitblinker 2017!  Ze is een zelfstandige, creatieve, nauwkeurige, ondernemende, sociale en vrolijke studente. Ze is ontzettend goed met klanten, kan goed samenwerken en meedenken en probeert altijd de wens van de klant te vervullen. Een ondernemer in de dop.

Ninja zal Wellantcollege vertegenwoordigen bij de Landelijke Ambassadeursverkiezing 2017. De aftrap van de Ambassadeursverkiezing 2017 vond gisteren plaatst in de Efteling. Ninja ging gezamenlijk met de mbo-ambassadeurs van andere scholen aan de slag. De dag bestond o.a. uit een mediatraining, een fotoshoot en een speeddate met een vakjury.

Lees hier een verslag van de dag. 

Vanaf september gaan de mbo-ambassadeurs campagne voeren. Uiteindelijk krijgt één van hen de titel Landelijke Ambassadeur van het mbo.‚Äč

Stuur door