Kennisevent 'Green meets Jeans' als LOB activiteit in Aalsmeer en Amsterdam

14 november 2014 10:16

Doel van het event is om leerlingen te interesseren voor een vervolgopleiding op het mbo-groen door hen de verrassende kanten van de tuinbouw te laten zien en ervaren. Zo staat er een bezoek aan spijkerbroekenmerk Lee in Amsterdam op het programma. Veel jeansmerken gebruiken planten als Indigofera om spijkerbroeken blauw te kleuren.

Het Groen onderwijscentrum wil met het event ‘Green meets Jeans’ de leerlingen  laten ervaren, dat de tuinbouw een leuke en innovatieve sector is om in te werken. Ook gaan de leerlingen op bezoek bij  het internationale bloemen- en plantenbedrijf Royal van Zanten in Rijsenhout en kunnen zij verschillende workshops volgen over de opleidingen van Wellantcollege in  Aalsmeer en Amsterdam.

Meer informatie: www.facebook.nl/GOevents

Stuur door