Extra's

Het bedrijfsleven
MBO Aalsmeer staat bekend om zijn uitstekende relaties met het regionale bedrijfsleven. Veel leerlingen lopen hun stage dan ook bij deze bedrijven/instellingen. Het vak leer je immers het beste in de praktijk.

Buitenlandexcursies / Internationalisering
In het derde jaar van je opleiding wordt er een buitenlandexcursie aangeboden. Een van de vele hoogtepunten van je opleiding. Hier leer je het vak en je sector van opleiding kennen in een andere cultuur en onder andere arbeidsomstandigheden.
De laatste jaren gaat MBO Aalsmeer in Zuid-Europa (o.a. Turkije, en Spanje) op buitenlandexcursie.

Buitenlandstage
Ook in het derde jaar, is er gelegenheid om in het buitenland je lange stage (= blokstage) te lopen. Veel leerlingen maken hier van gebruik. Met een leerzame ervaring rijker komen de leerlingen terug op school om hun opleiding af te ronden.

Stuur door