Onze studiewijzer adviseert

« terug naar studiewijzer

 

Je koos: beroep Ondernemer

Onderstaande 23 opleidingen sluiten daarbij aan:

 • Dierverzorging

  Dierverzorging 

  Thema: Dier en paard

  Dieren die niet in het wild leven, moeten verzorgd worden door mensen. Dat geldt voor kleine huisdieren zoals katten of cavia's. Maar bijvoorbeeld ook voor meer exotische dieren, zoals reptielen of zeeleeuwen in een dierentuin. Meer over dierverzorging »

   

 • Food, onderdeel van de Food Academy

  Food, onderdeel van de Food Academy 

  Thema: Voeding

  De opleiding Food, onderdeel van de Food Academy (BOL, niveau 4) is een unieke opleiding die maar in één plaats te volgen is: Amsterdam. Meer over food, onderdeel van de food academy »

   

 • Green Production Plant

  Green Production Plant 

  Thema: Teelt, productie en techniek

  Nieuwe producten bedenken en maken is enorm belangrijk. Want de consument wil toch echt die oranje tulp. Of een boom die niet hoger groeit dan anderhalve meter. Of druiven zonder pitjes. Meer over green production plant »

   

 • Green Tec

  Green Tec 

  Thema: Teelt, productie en techniek

  Nederland behoort tot de wereldtop waar het gaat om export van teeltproducten. Om die toppositie te behouden zijn we steeds bezig met het ontwikkelen en toepassen van nieuwe en duurzame technieken. Meer over green tec »

   

 • Groothandel & Logistiek

  Groothandel & Logistiek 

  Thema: Groene handel en logistiek

  Snel handelen en slim plannen. Tegen de juiste prijs inkopen of verkopen. Je stuurt verse producten de hele wereld over. Lekker dynamisch! Meer over groothandel & logistiek »

   

 • Indoor Design

  Indoor Design 

  Thema: Natuurlijk vormgeven

  Mensen met een oog voor design kijken met een bijzondere blik naar de wereld. Ze zien iets, maar zien er ook meteen iets anders in. Meer over indoor design »

   

 • Melkveehouderij

  Melkveehouderij 

  Thema: Teelt, productie en techniek

  Alles wat we eten en drinken komt ergens vandaan. Een tomaat begint bij een zaadje dat wordt geplant. Een glas melk begint bij een koe. Meer over melkveehouderij »

   

 • Mens, Natuur & Gezondheid

  Mens, Natuur & Gezondheid 

  Thema: Dier en paard

  Soms hebben mensen extra zorg en begeleiding nodig. Als begeleider of verzorger zorg je ervoor dat de mensen zich weer prettig gaan voelen. Meer over mens, natuur & gezondheid »

   

 • Outdoor Design

  Outdoor Design 

  Thema: Stedelijk groen, landschap en water

  Mensen met een oog voor design kijken met een bijzondere blik naar de wereld. Ze zien iets, maar zien er ook meteen iets anders in. Meer over outdoor design »

   

 • Sportvissen

  Sportvissen 

  Thema: Stedelijk groen, landschap en water

  Wie gek is van sportvissen, houdt ook van water. De kwaliteit van ons natuurwater is heel belangrijk. En er is geen betere graadmeter voor de waterkwaliteit dan de visstand. Meer over sportvissen »