Onze studiewijzer adviseert

« terug naar studiewijzer

 

Je koos: beroep Productontwikkelaar

Onderstaande 8 opleidingen sluiten daarbij aan:

 • Bloem & Design

  Bloem & Design 

  Thema: Natuurlijk vormgeven

  Je kunt het zo gek niet bedenken, of jij weet wel iets moois te maken van natuurlijke, duurzame en gerecyclede materialen. Als flower designer gebruik je je creativiteit en je gevoel voor styling. Meer over bloem & design »

   

 • Food, onderdeel van de Food Academy

  Food, onderdeel van de Food Academy 

  Thema: Voeding

  De opleiding Food, onderdeel van de Food Academy (BOL, niveau 4) is een unieke opleiding die maar in één plaats te volgen is: Amsterdam. Meer over food, onderdeel van de food academy »

   

 • Indoor Design

  Indoor Design 

  Thema: Natuurlijk vormgeven

  Mensen met een oog voor design kijken met een bijzondere blik naar de wereld. Ze zien iets, maar zien er ook meteen iets anders in. Meer over indoor design »

   

 • Stedelijk Groen

  Stedelijk Groen  

  Thema: Stedelijk groen, landschap en water

  Als groenspecialist zoek je steeds naar groene oplossingen voor de stedelijke omgeving waarin steeds meer Nederlanders leven. Want groen staat voor een gezonde en veilige leefomgeving. Meer over stedelijk groen  »

   

 • Food

  Food 

  Thema: Voeding

  Tijdens de opleiding Food leer je alles over eten en drinken. Hoe je met de juiste ingrediënten gezonde producten maakt en hoe je ze verkoopt. Meer over food »

   

 • Green Tec

  Green Tec 

  Thema: Teelt, productie en techniek

  Nederland behoort tot de wereldtop waar het gaat om export van teeltproducten. Om die toppositie te behouden zijn we steeds bezig met het ontwikkelen en toepassen van nieuwe en duurzame technieken. Meer over green tec »

   

 • Outdoor Design

  Outdoor Design 

  Thema: Stedelijk groen, landschap en water

  Mensen met een oog voor design kijken met een bijzondere blik naar de wereld. Ze zien iets, maar zien er ook meteen iets anders in. Meer over outdoor design »

   

 • Urban Green

  Urban Green  

  Thema: Stedelijk groen, landschap en water

  Werkveld van deze mbo opleiding is het stedelijke gebied. Je leert advies geven over klimaat, energie, lucht, geluid, infrastructuur, bouw, water en grond. Meer over urban green  »