Onze studiewijzer adviseert

« terug naar studiewijzer

 

Je koos: interesse Buiten zijn

Onderstaande 15 opleidingen sluiten daarbij aan:

 • Dierverzorging

  Dierverzorging 

  Thema: Dier en paard

  Dieren die niet in het wild leven, moeten verzorgd worden door mensen. Dat geldt voor kleine huisdieren zoals katten of cavia's. Maar bijvoorbeeld ook voor meer exotische dieren, zoals reptielen of zeeleeuwen in een dierentuin. Meer over dierverzorging »

   

 • Green Production Business

  Green Production Business 

  Thema: Groene handel en logistiek

  Als commercieel ondernemer wil je geld verdienen. Dat betekent vaak hard werken in een dynamische omgeving. Of het nou in de detailhandel is of bij een internationaal exportbedrijf. Meer over green production business »

   

 • Green Production Technology

  Green Production Technology 

  Thema: Teelt, productie en techniek

  De uitdaging voor de komende eeuw is om beter, sneller en minder arbeidsintensief te produceren. En duurzamer, minder belastend voor mens en milieu. Als groene technicus is dit alles jouw werkterrein. Meer over green production technology »

   

 • Hovenier

  Hovenier 

  Thema: Stedelijk groen, landschap en water

  Ben jij flexibel, creatief, communicatief, zakelijk en houd je van buiten zijn, dan is deze opleiding echt iets voor jou. Meer over hovenier »

   

 • Melkveehouderij, doorstroom naar hbo

  Melkveehouderij, doorstroom naar hbo 

  Thema: Teelt, productie en techniek

  Deze mbo-opleiding leidt specialisten op die techniek en technologie optimaal benutten en duurzaam ondernemen, met oog voor dier en milieu. Meer over melkveehouderij, doorstroom naar hbo »

   

 • Outdoor Design

  Outdoor Design 

  Thema: Stedelijk groen, landschap en water

  Mensen met een oog voor design kijken met een bijzondere blik naar de wereld. Ze zien iets, maar zien er ook meteen iets anders in. Meer over outdoor design »

   

 • Sportvissen

  Sportvissen 

  Thema: Stedelijk groen, landschap en water

  Wie gek is van sportvissen, houdt ook van water. De kwaliteit van ons natuurwater is heel belangrijk. En er is geen betere graadmeter voor de waterkwaliteit dan de visstand. Meer over sportvissen »

   

 • Watermanagement

  Watermanagement 

  Thema: Stedelijk groen, landschap en water

  Nederland en water horen bij elkaar. Rivieren, kanalen, grachten en de zee kenmerken ons landschap. Professionals in het vakgebied watermanagement staan voor complexe vraagstukken. Meer over watermanagement »

   

 • Entree

  Entree 

  Wil je verder leren op het mbo, maar heb je nog geen diploma (vmbo of hoger)? Dan kun je al bij Wellantcollege terecht. Meer over entree »

   

 • Green Production Plant

  Green Production Plant 

  Thema: Teelt, productie en techniek

  Nieuwe producten bedenken en maken is enorm belangrijk. Want de consument wil toch echt die oranje tulp. Of een boom die niet hoger groeit dan anderhalve meter. Of druiven zonder pitjes. Meer over green production plant »