Onze studiewijzer adviseert

« terug naar studiewijzer

 

Je koos: interesse Buiten zijn

Onderstaande 15 opleidingen sluiten daarbij aan:

 • Green Production Plant

  Green Production Plant 

  Thema: Teelt, productie en techniek

  Nieuwe producten bedenken en maken is enorm belangrijk. Want de consument wil toch echt die oranje tulp. Of een boom die niet hoger groeit dan anderhalve meter. Of druiven zonder pitjes. Meer over green production plant »

   

 • Melkveehouderij

  Melkveehouderij 

  Thema: Teelt, productie en techniek

  Alles wat we eten en drinken komt ergens vandaan. Een tomaat begint bij een zaadje dat wordt geplant. Een glas melk begint bij een koe. Meer over melkveehouderij »

   

 • Paardensport & -houderij

  Paardensport & -houderij 

  Thema: Dier en paard

  Als je van je passie je werk wilt maken, zit je goed bij onze opleiding Paardensport &-houderij. Meer over paardensport & -houderij »

   

 • Green Production Business

  Green Production Business 

  Thema: Groene handel en logistiek

  Als commercieel ondernemer wil je geld verdienen. Dat betekent vaak hard werken in een dynamische omgeving. Of het nou in de detailhandel is of bij een internationaal exportbedrijf. Meer over green production business »

   

 • Hovenier

  Hovenier 

  Thema: Stedelijk groen, landschap en water

  Ben jij flexibel, creatief, communicatief, zakelijk en houd je van buiten zijn, dan is deze opleiding echt iets voor jou. Meer over hovenier »

   

 • Outdoor Design

  Outdoor Design 

  Thema: Stedelijk groen, landschap en water

  Mensen met een oog voor design kijken met een bijzondere blik naar de wereld. Ze zien iets, maar zien er ook meteen iets anders in. Meer over outdoor design »

   

 • Watermanagement

  Watermanagement 

  Thema: Stedelijk groen, landschap en water

  Nederland en water horen bij elkaar. Rivieren, kanalen, grachten en de zee kenmerken ons landschap. Professionals in het vakgebied watermanagement staan voor complexe vraagstukken. Meer over watermanagement »

   

 • Entree

  Entree 

  Wil je verder leren op het mbo, maar heb je nog geen diploma (vmbo of hoger)? Dan kun je al bij Wellantcollege terecht. Meer over entree »

   

 • Groen, Grond & Infra

  Groen, Grond & Infra 

  Thema: Groen, grond en infra

  Overal in ons land wordt gewerkt aan steden en parken. Met grote machines. Het zijn uiteenlopende klussen. Vandaag grond storten voor de aanleg van een park. Morgen grond afgraven voor de aanleg van wegen. Meer over groen, grond & infra »

   

 • Natuur, Water & Recreatie

  Natuur, Water & Recreatie 

  Thema: Stedelijk groen, landschap en water

  Nederland is land én water. Het regent vaker en harder in Nederland. Onze sloten en rivieren hebben moeite om al dat water te verwerken. En ook de bodem heeft het zwaar. Meer over natuur, water & recreatie »