Gewasbeschermingsmiddelen kunnen ongewenste emissie veroorzaken, denk aan: uitstoot van schadelijke middelen naar grond- en oppervlaktewater. Uit onderzoek blijkt dat er regelmatig te hoge concentraties van deze stoffen in het oppervlaktewater terechtkomen. De kwaliteit van het oppervlaktewater is dan ook een zorg die veel mensen delen.

Inhoud:

 

Tijdens deze kennisbijeenkomst besteden we aandacht aan de noodzaak van emissiebeperking. We bespreken verschillende emissieroutes en maken deze inzichtelijk. Ook gaan we verder in op veel praktische oplossingen. Ervaringen en tips van de deelnemers horen we dan ook graag tijdens deze bijeenkomst. Het delen van kennis is dan ook essentieel tijdens deze bijeenkomst.

 

 

 

 

Wanneer je je inschrijft voor een cursus, ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Wellantcollege Cursussen en Trainingen.

Cursusdata

Vanuit de regering is bepaald dat alle samenkomsten tot 1 juni verboden zijn. Dit heeft uiteraard ook gevolgen voor onze cursussen. Alle cursussen tot 1 juni zijn on hold gezet en worden - zodra het weer mogelijk is - opnieuw aan u aangeboden. Houd onze site in de gaten!

Voorkennis

Geen 

Duur

De cursus duurt drie uur.

Locatie

De cursus vindt plaats bij Wellantcollege.
Randhoeve 2, 3992 XH in Houten.

Prijs

De kosten bedragen € 79,- per deelnemer.