Gewasbeschermingsmiddelen kunnen ongewenste emissie veroorzaken, denk aan: uitstoot van schadelijke middelen naar grond- en oppervlaktewater. Uit onderzoek blijkt dat er regelmatig te hoge concentraties van deze stoffen in het oppervlaktewater terechtkomen. De kwaliteit van het oppervlaktewater is dan ook een zorg die veel mensen delen.

Inhoud:

 

Tijdens deze kennisbijeenkomst besteden we aandacht aan de noodzaak van emissiebeperking. We bespreken verschillende emissieroutes en maken deze inzichtelijk. Ook gaan we verder in op veel praktische oplossingen. Ervaringen en tips van de deelnemers horen we dan ook graag tijdens deze bijeenkomst. Het delen van kennis is dan ook essentieel tijdens deze bijeenkomst.

 

 

 

 

Wanneer je je inschrijft voor een cursus, ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Wellantcollege Cursussen en Trainingen.

Cursusdata

Aan deze bijeenkomst kunt u deelnemen op:

 

  • 6 oktober 2020 van 9.00 tot 12.00 uur.

  • 8 december 2020 van 12.30 tot 15.30 uur.

  • 14 april 2021 van 9.00 tot 12.00 uur.

 

Volgt u twee bijeenkomsten op dezelfde dag? Dan verzorgen wij de lunch. U kunt zich op deze dagen tevens inschrijven voor de bijeenkomsten:

 

  • 6 oktober 2020: Gezonde grond; een basis voor gezond groen (T)

  • 8 december Tuinaanleg en onderhoud

  • 14 april 2021: Bescherm uzelf en het milieu (VT)

 

 

Voorkennis

Geen 

Duur

De cursus duurt drie uur.

Locatie

De cursus vindt plaats bij Wellantcollege. Randhoeve 2, 3992 XH in Houten of op het Wellantpark. Oud Wulfseweg 3, 3992 LT te Houten.

Prijs

De kosten bedragen € 81,- per deelnemer. 

 

Kom je in aanmerking voor subsidie? Klik hier