Wil jij jouw rijkunsten ontwikkelen? Dat kan met Pegasus; het enige simulatie paard in Nederland getraind voor alle disciplines van het rijden. Met Pegasus verbeter jij jouw dressuur, springen of eventing. Ook kun je een voor jou nog onbekende discipline ervaren.

 

Pegasus is omringd door drie schermen. Zo heb jij het gevoel dat je op een echt paard rijdt. De instructeur staat naast je en geeft meteen feedback en tips, die jij meteen kunt oefenen. Kom langs en ervaar wat Pegasus allemaal kan!

Pegasus

Arrangementen

Je kunt op verschillende manieren met Pegasus oefenen. Van een paar uur tot een individueel pakket afgestemd op jouw wensen. Bekijk de mogelijkheden!

 

Metingen op Pegasus

In deze cursus van 3 dagdelen werk je aan je bewustwordingsproces. De nadruk ligt op je houding en het effect daarvan op het paard. In het eerste dagdeel krijg je een beginmeting. Op de flex-chair ga je aan de slag met oefeningen die bij jou passen. Je leert wat je verbeterpunten zijn in je houding en gaat hier meteen mee aan de slag.

 

Het tweede dagdeel krijg je een nieuwe meting. De metingen worden met elkaar vergeleken. De flex-chair vult de meting aan en je krijgt gerichte oefeningen voor op en naast het paard. De laatste dag krijg je een overzicht van je voortgang én oefeningen om de gemaakte progressie te blijven verbeteren. Ieder dagdeel krijg je een specifieke theoretische instructie. Kortom, wil je groei maken in je ontwikkeling als goede ruiter?

Gerichte oefeningen op Pegasus

Wil jij weten hoe je een goede galopwissel rijdt en welke hulpgeving hierbij past? Of leren hoe je een combinatie met 1 galopsprong meer rijdt? En hoe je het juiste tempo voor de cross aanneemt terwijl je uit de waterbak komt? Of ervaring opdoen in het rijden van parcours? Kom oefenen op Pegasus!

Individueel traject met Pegasus

In dit arrangement kies je zelf waar je Pegasus voor in wilt zetten. Samen met de instructeur ga je op je gemak werken aan jouw persoonlijke leerdoel. Bijvoorbeeld om meer vertrouwen op te bouwen bij het springen of meer gevoel te krijgen bij een dressuuroefening. Het programma wordt afgestemd op jouw behoeftes en je gaat aan de slag om jezelf te ontwikkelen. Spreekt dit je aan? Neem contact met ons op, zodat we samen met jou kijken naar een geschikt programma.