Rondneuzen in de praktijk

Ieder jaar organiseren wij een aantal kennismakingslessen en deze starten in januari. Je kunt dan alvast meedoen met onze  leuke lessen. Zo kun je de sfeer proeven en kennismaken met de docenten. Zo voel je direct of Stek echt bij je past. Je geeft je op via je juf of meester of bij onze school via mailadres: a.huijgen@wellant.nl

Kennismaking  

Nog voor de zomervakantie worden jij en je ouders uitgenodigd voor een kennismaking. Je ontmoet dan al je klasgenoten zodat je weet bij wie je in de klas komt. Ook ontmoet je je mentor. Door deze eerste kennismaking ga je met een fijn gevoel de zomervakantie in.  

De eerste weken 

Als je net op school komt is het best een beetje spannend. Gelukkig heb je jouw mentor al ontmoet en weet je bij wie je in de klas komt. Iedereen op school helpt je om je weg te vinden. In de eerste weken leer je hoe je rooster werkt en hoe je huiswerk kunt plannen en maken. Voor je het weet ben je gewend op Wellant Mavo Stek.

Benodigdheden

Als je naar Wellant Mavo Stek gaat heb je geen schoolboeken meer nodig. Je werkt op een iPad in een electronische leeromgeving. Dus geen uitpuilende rugzak meer! Hoe je deze iPad kunt bestellen, krijg je voor de zomervakantie te horen. Je krijgt dan ook een lijst met aan te schaffen spullen. 

Leren met de iPad

Bij ons leer je van en met elkaar én met de iPad. Dat betekent dat je jouw eigen iPad meeneemt. Voor de start van het nieuwe schooljaar ontvangen je ouders informatie over de bestelprocedure en betaling van jouw iPad.

Huiswerkbegeleiding

Vind je het lastig om huiswerk te maken? Lukt het je niet goed om thuis aan toetsen te leren? Wellant Mavo Stek werkt met huiswerkinstituut Einstein uit Dordrecht. Zij helpen jou met dat wat jij nodig hebt. Voor Wellant leerlingen geldt een gereduceerd tarief.