Schooluitjes

Naast leren is het belangrijk dat je het naar je zin hebt op school. Daarom organiseren we allerlei uitstapjes. We gaan naar musea zoals Nemo en het Archeon. Het schooljaar sluiten we gezellig af met een bezoek aan een pretpark. Uiteraard worden er tijdens het schooljaar een aantal schooldisco’s georganiseerd, een kerstgala, een projectweek en leuke jaarafsluitingen. Je schoolperiode wordt afgesloten met een spectaculair eindfeest.

Sportdagen

Sporten vinden we belangrijk. Daarom organiseren we twee keer per jaar een sportdag met veel verschillende sportactiviteiten. De eerste sportdag plannen we voor de kerst en de tweede tegen het einde van het schooljaar.

Schitter in jouw vlog!

Heb jij altijd gedroomd van een carrière op tv? Vind je het heerlijk om je leven met anderen te delen? Dat komt mooi uit want op Stek kan die droom uitkomen!

Leerlingen en docenten zijn bezig met het opzetten van een eigen tv-kanaal: STEK-TV! Op dit eigen kanaal zullen filmpjes en vlogs van en door leerlingen verschijnen. We filmen het leven op Mavo Stek; vloggers laten leuke dingen zien die ze meemaken. Leerlingen nemen de kijkers mee naar de hipste en de coolste plekken op school en in Dordrecht. Op deze manier proberen we leren te combineren met iets leuks, want reken maar dat je van STEK-TV veel kunt leren!

Mavo Stek: Nederlands kampioen debatteren

Op Mavo Stek leer je debatteren. Zo leer je je mening op een goede manier te vormen en te verwoorden. Daar heb je nog eens wat aan, hier op school maar zeker ook later je werk! Je krijgt training van ervaren docenten en je kunt deelnemen aan de debatclub. En we zijn niet voor niets al vaak kampioen van Nederland geweest.