Mbo bloem student

Wil je na de zomer starten op het mbo en wil jij weten of de opleiding Bloem, Groen & Styling echt bij jou past? En de sfeer op school ervaren? Meld je aan voor een rondleiding op school!

lees verder

Rondleiding Bloem, Groen & Styling
Bloem, Groen & Styling
Mbo-student Teelt, productie & techniem

Wil je na de zomer starten op het mbo en wil jij weten of een opleiding binnen Teelt, productie & techniek bij jou past? En de sfeer op school ervaren? Meld je aan voor een rondleiding op school!

lees verder

Rondleiding Teelt, productie & Techniek
Green Tec, Green Production, Green Production Boom (Boskoop), Melkveehouderij, Melkveehouderij, doorstroom naar hbo, Wellant mbo Aalsmeer
Wellantcollege Wellant mbo opleiding Dier & Management

Wil je na de zomer starten op het mbo en wil jij weten of de opleiding Dier & Management bij jou past? En de sfeer op school ervaren? Meld je aan voor een rondleiding op school!

lees verder

Rondleiding Dier & Paard
Dier & Management, Dierenartsassistent Paraveterinair, Equine Sports & Management, Paardensport & -houderij, Melkveehouderij
Studenten Food

Wil je na de zomer starten op het mbo en wil jij weten of de opleiding Food bij jou past? En de sfeer op school ervaren? Meld je aan voor een rondleiding op school!

lees verder

Rondleiding Food
Food
Wellantcollege Wellant mbo opleiding Green Business

Wil je na de zomer starten op het mbo en wil jij weten of de opleiding International Green Business echt bij jou past? En de sfeer op school ervaren? Meld je aan voor een rondleiding op school!

lees verder

Rondleiding International Green Business
International Green Business, Wellant mbo Aalsmeer

Wil je na de zomer starten op het mbo en wil jij weten of een opleiding binnen Stedelijk groen, landschap en Water bij jou past? En de sfeer op school ervaren? Meld je aan voor een rondleiding op school!

lees verder

Rondleiding Stedelijk groen, landschap & water
Leefbare Stad & Klimaat, Hovenier, Groen, Grond & Infra, Natuur, Water & Recreatie
wellant mbo
Opleidingen
Bij Wellantcollege bieden we mbo opleidingen op alle niveau's
Bekijk onze opleidingen
Bekijk onze locaties
We hebben 8 mbo locaties in de Randstad
Ga naar het overzicht