Ben jij op zoek naar een leuke opleiding? Een opleiding waarmee je later in een beroep aan de slag kunt waarin je de wereld een beetje beter kunt maken? Kom dan eens kijken op een van de open dagen van Wellant mbo. Laat je verrassen door alle mogelijkheden. Onze docenten en studenten staan klaar om al je vragen te beantwoorden. Welkom bij Wellant!

lees verder

Open dag
Wellant mbo Amsterdam Linnaeus
29 mei 2019
Wellant mbo Aalsmeer

Ben jij op zoek naar een leuke opleiding? Een opleiding waarmee je later in een beroep aan de slag kunt waarin je de wereld een beetje beter kunt maken? Kom dan eens kijken op de open avond van Wellant mbo Aalsmeer. Laat je verrassen door alle mogelijkheden. Onze docenten en studenten staan klaar om al je vragen te beantwoorden. Welkom bij Wellant!  

lees verder

Open avond
Wellant mbo Aalsmeer
29 mei 2019
wellant mbo

Ben jij op zoek naar een leuke opleiding? Een opleiding waarmee je later in een beroep aan de slag kunt waarin je de wereld een beetje beter kunt maken? Kom dan eens kijken op een van de open dag van Wellant mbo. Laat je verrassen door alle mogelijkheden. Onze docenten en studenten staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

lees verder

Open avond
Wellant mbo Rijnsburg
29 mei 2019

Ben je geïnteresseerd in een BBL-opleiding Hovenier in Gouda? Kom dan op 3 juni naar onze speciale inloopmiddag van 15.30 tot 18.00 uur. We vertellen je graag alles over alle mogelijkheden!

lees verder

Inloopmiddag Hovenier BBL
Wellant mbo Gouda
3 juni 2019

Ben jij op zoek naar een leuke opleiding? Food, Urban Green of Dierverzorging? Een opleiding waarmee je later in een beroep aan de slag kunt waarin je de wereld een beetje beter kunt maken? Kom dan eens kijken op de inloopmiddag van Wellant mbo Rotterdam. Laat je verrassen door alle mogelijkheden. Onze docenten en studenten staan klaar om al je vragen te beantwoorden. Welkom bij Wellant!

lees verder

Inloopmiddag
Wellant mbo Rotterdam
5 juni 2019
Wellant mbo Houten

Ben je nog op zoek naar een leuke opleiding? Kom dan op 12 juni naar de open dag in Houten. We hebben een breed aanbod aan toekomstgerichte opleidingen. Laat je verrassen door alle mogelijkheden. Onze docenten en studenten staan klaar om al je vragen te beantwoorden.   De open dag vindt plaats op de Randhoeve 2 in Houten.

lees verder

Open dag
Wellant mbo Houten
12 juni 2019
wellant mbo

Ben jij op zoek naar een leuke opleiding? Een opleiding waarmee je later in een beroep aan de slag kunt waarin je de wereld een beetje beter kunt maken? Kom dan eens kijken in Rijswijk! Op 13 juni kun je bovendien deelnemen aan korte workshops op het gebied van Food, Groen, Bloem en Dier, om zo een nog beter beeld te krijgen van de mogelijkheden. Welkom bij Wellant!

lees verder

Informatiedag met workshops
Wellant mbo Rijswijk
13 juni 2019
wellant mbo
Opleidingen
Bij Wellantcollege bieden we mbo opleidingen op alle niveau's
Bekijk onze opleidingen
Bekijk onze locaties
We hebben 10 mbo locaties in de Randstad
Ga naar het overzicht