Informatie over onze school

 

Wil je meer weten over onze school en opleidingen. Kom dan eens langs! Tijdens een open dag bijvoorbeeld. Docenten en leerlingen staan voor je klaar om  al je vragen te beantwoorden.

 

Wil je echt kennis maken met onze mbo-opleidingen, maak dan een afspraak met een van de docenten om een dagje mee te draaien. Vermeld in je mail altijd je telefoonnummer, dan wordt je binnen enkele dagen teruggebeld. Stuur je mail naar: linnaeus@wellant.nl

  

Begeleiding

 

Wellant mbo Amsterdam Linnaeus draagt zorg voor prima begeleiding. En geeft, als dat nodig is, een extra steuntje in de rug. Het adviesteam op onze school bestaat uit medewerkers van onze school, aangevuld met externe deskundigen.

Vertrouwenspersoon

Mevr. Cora Brilman
T. 020 6929060
E. c.brilman@wellant.nl

Dhr Frans Broeders
T. 020 6929060
E. f.broeders@wellant.nl

 

 

Afspraken op school

Wellantcollege Linnaeus is een combinatie van VMBO en MBO. Voor leerlingen van het VMBO gelden duidelijke schoolregels. Docenten en volwassen deelnemers aan een MBO-opleiding zijn voorkomend en sociaal en betrachten respectvol gedrag. Voor hen is dit de schoolregel. MBO-deelnemers zijn een belangrijk voorbeeld voor de jongere VMBO-ers.

 

Klachten? Laat het weten!

Wanneer er op school iets gebeurt waar je het niet mee eens bent, kun je een klacht indienen. In eerste instantie bij je coach of persoonlijk begeleider. Kan dat niet? Dan kan dat ook bij de vertrouwenspersoon of de directie.