Je hebt je online aangemeld. Hoe verder?

Je ontvangt een bevestiging van de aanmelding. De inschrijving is nu nog voorlopig. De intakeprocedure bestaat uit onderstaande stappen. Je wordt pas toegelaten bij Wellant mbo als alle stappen met een positief resultaat zijn doorlopen.

 

  1. Je vult het formulier aanvullende informatie in (zie link in bevestigingsmail na aanmelding) 
  2. Samen met je decaan of mentor vul je het doorstroomformulier in
  3. We voeren een intakegesprek
  4. We maken de definitieve inschrijving samen rond

 

 

Stap 1: Formulier aanvullende informatie

Stuur het ingevulde formulier z.s.m. na je aanmelding naar rijswijk@wellant.nl.

 

Klik hier om het formulier te downloaden

Stap 2: Doorstroomformulier

Zit je nu op een school die is aangesloten bij VOROC? Dan vul je samen met jouw decaan of mentor digitaal het VOROC doorstroomformulier in. Vraag dit na bij jouw decaan of mentor.

Stap 3: Intakegesprek

Je wordt per mail uitgenodigd voor een intakegesprek; deelname is verplicht. Neem een geldig ID-bewijs mee naar dit gesprek. Tijdens het gesprek stellen we vast of er een verplicht verdiept intakegesprek met jou moet worden gepland. Daarnaast kunnen we je vragen om deel te nemen aan de Talentscan en/of een dagdeel meelopen. Voor de opleiding Dier & Management plannen we samen met jou een assessment (deelname verplicht).

Stap 4: Definitieve plaatsing

Als je hebt meegewerkt aan de activiteit(en) die in het kader van de intakeprocedure voor jou zijn gepland, ontvang je een "voorlopige plaatsingsbrief" met daarin de voorwaarden voor definitieve plaatsing. Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op.