Wellant goes international

We vinden het belangrijk dat je meer van de wereld kent dan alleen Nederland. Bij verschillende vakken leer je de wereldpas echt kennen. Zo leer je wereldgerechten maken tijdens de kooklessen. Leer je van alles over planten en bloemen, die niet in Nederland groeien. Bij maatschappijleer hebben we het over de verschillende culturen. En zelfs tijdens dierverzorging leer je waar de dieren oorspronkelijk vandaan komen en wat dat voor effect heeft op de verzorging.

 

Als we gaan ontdekken welk beroep goed bij jou past, kijken we ook hoe er in het buitenland gewerkt wordt en welke kansen daar misschien ook voor jou zijn. Dus als je meer wilt weten over het buitenland, dan zit je bij Wellant goed! 

Buitenlandse reizen

In het derde jaar kun je deelnemen aan een driedaagse buitenlandreis naar de Franse hoofdstad Parijs, in combinatie met een dag in Disneyland Parijs. In het vierde jaar kun je een facultatieve buitenlandse reis maken. De laatste drie jaar was deze naar Londen. Vanaf 2017 zal er een tweede bestemming gekozen kunnen worden.