Leren met de iPad is niet alleen leuker maar ook beter. Want dat betekent leren op je eigen manier en eigen tempo. Dit doen we op een interactieve, spannende manier. Je leert hoe je creatief naar oplossingen kunt zoeken. Maar ook hoe je goed en verantwoord moet omgaan met de tablet, het internet en de digitale wereld.

 

Als het makkelijk gaat werk je vooruit of krijg je uitdagende opdrachten op jouw niveau. Als je het moeilijk vindt, krijg je extra hulp. Een tablet helpt hierbij. Je docent ziet direct welke vragen goed en niet goed beantwoord zijn. En ook waar je goed in bent en waar je extra aandacht bij nodig hebt. We zien ook op welke manier jij het beste leert. Zo kunnen we je beter verder helpen. 

"Recht op Maatwerk" wordt georganiseerd vanuit de VO-raad (voortgezet onderwijs). Als je de gemengde leerweg volgt mag je, als je goed bent, een of meerdere vak(ken), op een hoger niveau volgen. Je kunt dan uiteindelijk deze vakken op een hoger niveau afsluiten. Paul Rosemuller werkt voor de VO-raad en ondersteunt dit project. Hij is regelmatig aanwezig op onze school.

Om je les te kunnen geven met een iPad vragen we je er een aan te schaffen. De kosten hiervoor vallen onder de vrijwillige ouderbijdrage.