Wellantcollege Westplas Mavo is een kleine school met ongeveer 470 leerlingen waarbij bijna iedereen elkaar kent. Bij Wellantcollege willen we graag dat je doet waar je goed in bent en wat je leuk vindt. Samen proberen we het beste resultaat te halen. Wij vinden het vooral belangrijk dat jij je snel thuis voelt. Kom daarom kennis met ons maken! Tot die tijd vind je op onze website alles wat je moet weten over onze school. We hopen je gauw te zien bij Wellantcollege Westplas Mavo!

Het is zomervakantie, Wellantcollege Westplas mavo is vanaf donderdag 19 augustus weer telefonisch en via email bereikbaar.

 

Noodsituatie:

Het kan dat er zich een noodsituatie voordoet als het overlijden van een leerling, een medewerker of een grote calamiteit.

U kunt dan contact opnemen met het noodnummer van Wellantcollege. Dit noodnummer is 030-6345134 en is bereikbaar van ma-vr 10.00 uur – 12.00 uur.

 

In en rondom de school:

Wanneer u ziet dat er bijvoorbeeld een raam van de school kapot is of dat er dakpannen van de school zijn gewaaid of dat en andere schade aan het gebouw is vinden wij het prettig als u de moeite neemt om dit te melden. Dit melden kan door te bellen met Wellantcollege: 030 – 6345134 te bereiken op ma t/m vr van 10.00 – 12.00 uur