Ben je op zoek naar een leuke en leerzame stageplaats met goede begeleiding?

Wij bieden leerwerkplekken op verschillende vmbo-scholen voor studenten die een voltijd- of deeltijdopleiding volgen voor een tweedegraads bevoegdheid aan een lerarenopleiding. Iedere school heeft zijn eigen profiel, zodat jij kunt kiezen voor de omgeving die het best bij jou past!

 

Heb je belangstelling voor een stageplaats op een bepaalde locatie? 

Stuur dan je motivatiebrief en CV naar de schoolopleider. Je wordt dan uitgenodigd voor een gesprek, om kennis met elkaar te maken en verwachtingen te bespreken. 

Je voelt je als stagiair echt welkom!

Elk schooljaar hebben we voor 100-120 studenten stageplekken.

 

Locatie Beschikbare plaatsen Schoolopleider
Alphen aan den Rijn Op dit moment zijn alle stageplaatsen bezet, maar stuur je CV en een motivatiebrief als je belangstelling hebt. Rob de Boer (r.deboer@wellant.nl)
Amersfoort Op dit moment zijn alle stageplaatsen bezet, maar stuur je CV en een motivatiebrief als je belangstelling hebt. Mildred Landegent (mr.landegent@wellant.nl)
Amsterdam (Linnaeus) Op dit moment zijn alle stageplaatsen bezet, maar stuur je CV en een motivatiebrief als je belangstelling hebt. Mildred Landegent (mr.landegent@wellant.nl)
Amsterdam (Sloten) Op dit moment zijn alle stageplaatsen bezet, maar stuur je CV en een motivatiebrief als je belangstelling hebt. Hille Noordwijk (h.noordwijk@wellant.nl)
Boskoop Op dit moment zijn alle stageplaatsen bezet, maar stuur je CV en een motivatiebrief als je belangstelling hebt. Rob de Boer (r.deboer@wellant.nl)
Den Haag (Madestein) Op dit moment zijn alle stageplaatsen bezet, maar stuur je CV en een motivatiebrief als je belangstelling hebt. Saoeda Hoeseinbakas (s.hoeseinbakas@wellant.nl)
Den Haag (Westvliet) Op dit moment zijn alle stageplaatsen bezet, maar stuur je CV en een motivatiebrief als je belangstelling hebt. Nanny Löning (n.loning@wellant.nl)
Gouda Op dit moment zijn alle stageplaatsen bezet, maar stuur je CV en een motivatiebrief als je belangstelling hebt. Rob de Boer (r.deboer@wellant.nl)
Houten Op dit moment zijn alle stageplaatsen bezet, maar stuur je CV en een motivatiebrief als je belangstelling hebt. Jeroen van Maurik (jvan.maurik@wellant.nl)
Naarden Op dit moment zijn alle stageplaatsen bezet, maar stuur je CV en een motivatiebrief als je belangstelling hebt. Mildred Landegent (mr.landegent@wellant.nl)
Oegstgeest Op dit moment zijn alle stageplaatsen bezet, maar stuur je CV en een motivatiebrief als je belangstelling hebt. Roos Currie (r.currie@wellant.nl)
Rijnsburg Op dit moment zijn alle stageplaatsen bezet, maar stuur je CV en een motivatiebrief als je belangstelling hebt. Bart van Geel (b.vangeel@wellant.nl)
Utrecht Op dit moment zijn alle stageplaatsen bezet, maar stuur je CV en een motivatiebrief als je belangstelling hebt. Martin van de Broek (broekmvande@wellant.nl)

Ben je op zoek naar een stageplaats in Aalsmeer (locatie Westplas mavo of vmbo de Groenstrook)? Gebruik voor deze locaties onderstaande contactinformatie:

stageaalsmeer@wellant.nl (stuur je motivatiebrief en cv)
www.opleidingsschoolrosa.nl (voor de beschikbare stageplaatsen)

Duurzaam ontwikkelen

Als grootste groene onderwijsorganisatie van de Randstad leren we vmbo-leerlingen en mbo-studenten ook duurzaam denken en doen....

Lees meer

Partners in opleidingstraject

Partners van de Wellantcollege opleidingsschool zijn: Aeres Hogeschool Wageningen, Hogeschool Utrecht en Hogeschool van Amsterdam.

Lees meer

Onze vmbo scholen

Bekijk hier al onze vmbo scholen

Lees meer