Ben je op zoek naar een leuke en leerzame stageplaats met goede begeleiding?

Wij bieden leerwerkplekken op elf verschillende vmbo-scholen voor studenten die een voltijd- of deeltijdopleiding volgen voor een tweedegraads bevoegdheid aan een lerarenopleiding. Iedere school heeft zijn eigen profiel, zodat jij kunt kiezen voor de omgeving die het best bij jou past!

 

Heb je belangstelling voor een stageplaats op een bepaalde locatie? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar de schoolopleider.

Locatie Beschikbare plaatsen Schoolopleider
Alphen aan den Rijn Op dit moment zijn alle stageplaatsen bezet, maar stuur je CV en een motivatiebrief als je belangstelling hebt. Rob de Boer (r.deboer@wellant.nl)
Amersfoort Op dit moment zijn alle stageplaatsen bezet, maar stuur je CV en een motivatiebrief als je belangstelling hebt. Mildred Landegent (mr.landegent@wellant.nl)
Boskoop Op dit moment zijn alle stageplaatsen bezet, maar stuur je CV en een motivatiebrief als je belangstelling hebt. Rob de Boer (r.deboer@wellant.nl)
Gouda Op dit moment zijn alle stageplaatsen bezet, maar stuur je CV en een motivatiebrief als je belangstelling hebt. Rob de Boer (r.deboer@wellant.nl)
Houten Op dit moment zijn alle stageplaatsen bezet, maar stuur je CV en een motivatiebrief als je belangstelling hebt. Jeroen van Maurik (jvan.maurik@wellant.nl)
Amsterdam (Linnaeus) Op dit moment zijn alle stageplaatsen bezet, maar stuur je CV en een motivatiebrief als je belangstelling hebt. Saoeda Hoeseinbakas (s.hoeseinbakas@wellant.nl)
Den Haag (Madestein) Op dit moment zijn alle stageplaatsen bezet, maar stuur je CV en een motivatiebrief als je belangstelling hebt. Saoeda Hoeseinbakas (s.hoeseinbakas@wellant.nl)
Oegstgeest Op dit moment zijn alle stageplaatsen bezet, maar stuur je CV en een motivatiebrief als je belangstelling hebt. Roos Currie (r.currie@wellant.nl)
Rijnsburg Op dit moment zijn alle stageplaatsen bezet, maar stuur je CV en een motivatiebrief als je belangstelling hebt. Bart van Geel (b.vangeel@wellant.nl)
Amsterdam (Sloten) Op dit moment zijn alle stageplaatsen bezet, maar stuur je CV en een motivatiebrief als je belangstelling hebt. Hille Noordwijk (h.noordwijk@wellant.nl)
Utrecht Op dit moment zijn alle stageplaatsen bezet, maar stuur je CV en een motivatiebrief als je belangstelling hebt. Martin van de Broek (broekmvande@wellant.nl)
Den Haag (Westvliet) Op dit moment zijn alle stageplaatsen bezet, maar stuur je CV en een motivatiebrief als je belangstelling hebt. Nanny Löning (n.loning@wellant.nl)

Ben je op zoek naar een stageplaats in Aalsmeer (locatie Westplas mavo of vmbo de Groenstrook)? Gebruik voor deze locaties onderstaande contactinformatie:

stageaalsmeer@wellant.nl (stuur je motivatiebrief en cv)
www.opleidingsschoolrosa.nl (voor de beschikbare stageplaatsen)